وقتی کدو تنبل می خورید، تخمه های آن را دور نریزید. این تخمه ها علاوه بر مزه ی خوبی که دارند، برای سلامتی نیز بسیار سودمندند.کدوتنبل به طور گسترده برای تهیه دستور العمل های زیبایی برای مدت طولانی استفاده شده اند. خوش مزه و سالم است.حتی بذرهای این میوه شگفت انگیز سرشار از مواد مغذی و مواد معدنی مانند مس, روی, پروتئین, منگنز, آهن, منیزیم و غیره هستند. بسیاری از مردم این دانه های خوش مزه را مصرف می کنند, اما از این واقعیت که آن ها فواید سلامتی و زیبایی متعددی دارند, آگاهی ندارند.
تخم کدو تنبل شامل ویتامین E ،که یک آنتی اکسیدان قوی است. علاوه بر آن, بسیاری از آنتی اکسیدان ها مانند فنول ها, اتانول, روی و منگنز در آن وجود دارند.التهاب و فشار اکسیداتیو مسئول ایجاد بسیاری از بیماری ها هستند که می توانند توسط آنتی اکسیدان های موجود در این دانه های روغنی درمان شوند.