advertise

خواص تخمه های هندوانه

این ها تخمه هایی هستند که در میوه هندوانه یافت می شوند. کالری کم و مواد مغذی بالا دارند و سمی نیستند و مزایای زیادی ارائه می دهند. بعضی از آنها شامل تقویت سلامت قلب و ایمنی بدن و کنترل قند خون می باشد ؛ دانه ها غنی از مواد مغذی مانند پتاسیم، مس، سلنیوم و روی - هستند که ممکن است در رژیم غذایی شما کم نباشد. شما می توانید خود تخمه های هندوانه ،یا پودر شده آنها را مصرف کنید آنچه باعث می شود که دانه ها حتی بیشتر از پروتئین مفید باشند محتوای ویتامین B است. تخمه های هندوانه می توانند برای میان وعده ها مفید و ارزان قیمت باشند که می توانید در بین وعده های غذایی خود استفاده کنید. نه تنها تخمه ها، بلکه حتی روغن تخمه هندوانه نیز پر از مزایا است ؛ روغن تخمه هندوانه پس از خشک کردن دانه های خرد شده استخراج می شود. روغن تخمه هندوانه در آفریقای غربی محبوبیت فراوانی دارد و برای پوست و موی شما به طور معجزه آسایی کار می کند. خواص مرطوب کنندگی عالی و بافتی ظریف دارد، به همین دلیل است که اغلب در روغن بچه ها استفاده می شود و غنی از مواد معدنی، ویتامین ها و سایر اسید های چرب ضروری است.
یکی از مواد مهم آن، اسید لینولئیک است که برای پوست مفید می باشد و حتی از بیماری قلبی و سکته مغزی جلوگیری می کند. بعضی ها هندوانه بدون تخمه را ترجیح می دهند - میوه ای که پرورش داده می شود تا هیچ تخمه ای نداشته باشد و از آنجا که مصرف میوه بدون دانه آسان تر و راحت است، دارای ارزش تجاری بیشتری می باشد اما از نظر سلامتی، هندوانه تخم دار مفید است و تخمه های هندوانه خواص و فوایدی دارند که در این بخش از سلامت تغذیه نمناک خواهیم گفت.
آیا شما می توانید دانه های هندوانه بخورید؟ این کل معامله است، درست است؟ بله، شما مطمئنا می توانید ؛ ولی یک سوال و آن هم اینکه آیا می دانید این تخمه های سیاه و سفید چقدر خاصیت دارند؟ شما می توانید به سادگی در حالی که میوه می خورید دانه آن را بجویید این ساده ترین راه برای انجام این کار است یا شما می توانید تخمه های هندوانه ای بخورید خوردن دانه های هندوانه بسیار مفید است این، به این دلیل است که شما مقدار کامل پروتئین و سایر مواد مغذی را دریافت می کنید. شما می توانید تخمه های آنرا بعد از اینکه جوانه زد بخورید،بعد از اینکه صدف های سیاه سخت را از بین بردید این فرآیند ممکن است چند روز طول بکشد اما ارزشش را دارد. تنها کاری که باید انجام دهید این است که تخمه ها را در شب خیس کنید (برخی ها در مقابل خیس کردن حساسیت نشان می دهند، زیرا این کار باعث رشد قارچ می شود. چند روز صبر کنید تا بذر ها به طور محسوس جوانه بزنند پس از اینکه آنها را در زیر خورشید یا در فر خشک کردید می توانید به عنوان یک میان وعده سالم بخورید. همچنین می توانید تخمه ها را بپزید ؛ به سادگی بذر ها را بر روی یک ورق پخت قرار دهید و آنها را در حدود ۱۵ دقیقه (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید دانه ها قهوه ای و ترد می شوند. عیب آن این است که ممکن است بعضی از مواد مغذی را از دست بدهند اما یک میان وعده خوشمزه هستند ؛ شما همچنین می توانید میان وعده خود را با مقداری از روغن زیتون و نمک طعم دار کنید. راه دیگر برای مصرف مواد مغذی دانه های هندوانه از طریق روغن آنها است شما می توانید روغن دانه هندوانه را از بازار خریداری کنید و از آن در آشپزی استفاده کنید ، شما همچنین می توانید روغن را بر روی سالاد بریزید و حتی از آن استفاده کنید.